Introducere in Arta mistica a predictiilor astrologiei vedice

$6
0 ratings

De ce această carte?

In cautarea Sinelui am ajuns in 2020, în India. Ceea ce, initial, se presupunea a fi o lună sabatică( pauza de la viata obisnuita ) , s-a transformat, cu ajutorul pandemiei in una din cele mai intense si transformatoare experiente de viata . Aproape 7 luni intr-o cultura despre care aveam  cunostinte limitate  cercetarile pe internet ,inainte de a lua decizia de a pleca.Pentru mine India inseamna yoga, meditatie, mancare picanta si….aglomeratie !  . In cele aproape  7 luni petrecute acolo in  agonie si extaz , incercand sa ma adaptez cultural, emotional si psihic ,mi-am gasit linistea sufleteasca si mentala in studiul   Vedelor  , Upanishadelor si a astrologiei vedice  de care m-am indragostit iremediabil si in care am gasit raspunsuri la  intrebari existentiale  , aducandu-mi o pace si o liniste sufelteasca neexperimentata anterior.

Buna! Numele meu este Cristina Beica, fiica, mama, partenera , iubita , un om cu multe masti purtate de-a lungul vietii .

 

Profesional am experimentat si incercat multe cariere , viata m-a adus in situatia sa schimb, sa ma reinventez, sa ma transform trecand de la operator chimic , la inginer mecanic , reprezentant vanzari , online bussines ,  ajungand sa activez acum in IT ca Recruiter.Personal insa , un sir de relatii mai putin fericite , o fiica minunata care traieste de peste 11 ani in UK. Am trecut prin pierderi  job, financiare  urmate de perioade  de depresie .

Probleme de sanatate diverse, o tiroidita cronica  asezonata cu anxietate cronica care uneori ma face nefunctionala  !

Plecand pe drumul autocunoasterii prin terapie, invatare continua si dezvoltare personala am inceput sa imi transform viata . Sunt solopreneur cu  propriul bussines, investitor financiar , astrolog , scriitoare , pictorita….si inca ma descopar !

 

Am inteles  in India ca uitasem de mine incercand sa joc acele roluri cu care credeam ca ma identific.

La 55 de ani am decis sa ma  dedic studiului astrologiei vedice si dezvoltarii  personale in care investesc peste 80% din timp  si resurse financiare  cu intentia   ca din  preaplinul cunoasterii mele sa ajut si alte suflete sa isi gaseasca Calea catre ei insisi, sa traiasca  liberi si in pace ,eliberati de credinte limitative ,frici , neputinte si mentalitati care nu mai servesc Binelui lor Divin si sa faca doar ceea ce sufletul lor isi doreste.

 

In dorinta de a-mi urma Dharma  ( destinul) am  renuntat la un stil de viata alegand sa practic  introspectia , ascetismul si detasarea de material folosind practici yoghine si depasindu-mi constant propriile limitari la nivel constient.

Investesc constant in educatia mea  financiara, profesionala  si spirituala imbinand  cunoasterea vedica cu  metode si tehnici de dezvoltare moderne .

Practic divinatia si ritualurile de luna pentru a ma conecta la Divinitate in care am incredere ca   ma ghideaza, contine  si sustine si caruia ii multumesc cu recunostinta pentru cine sunt AZI, AICI, ACUM.

 

Cartea se vrea  un ghid de interpretare a unei hartii natale  vedice  care o consider un ADN astral care ne  face sa fim ceea ce suntem si sa experimentam anumite situatii in viata. 

 

O harta natala este un GPS  spiritual atunci cand ne simtim nesiguri in anumite aspecte ale vietii noastre.

 

 Filozofia  hindusa considera ca singurul scop al vieții este dezvoltarea spirituală. In acest context  astrologia vedica  prin ramura jyotish este  considerata astrologie vindecatoare  oferind o abordare calda, umana cu trimitere la povestile zeilor din   mitologia hindusa. Uneori avem nevoie de povesti ca sa suportam realitatea.

 

Cartea  include cercetări personale cumulate cu  ore de studiu  si  invatare   alaturi de profesorii din India si Romania si  trecute prin experienta   personala  din  timpul celor 7 luni petrecute  in India.

 Aduc multumiri iubitului si partenerului meu Baz care ma incurajeaza si susine sa imi urmez pasiunea , lui  Mauri, mama mea spirituală , care m-a incantat cu povestile ei despre zei si zeite hinduse si m-a “adoptat” ca pe fiica ei inca  din primele zile ale sederii mele in casa pe care cu generozitate a pus-o la dispozitie in cele 7 luni de “trai” in India .

 

Sunt recunoscătoare prietenilor si apropiatilor care, fiecare a contribuit  la un moment dat la transformarea mea interioara.

 

Multumesc cu recunostinta terapeutei mele Natalia  care prin abordarea ei a reusit cu blandete, intelegere si acceptare   sa-mi deblocheze  latura mea umana uitata si pe care   subconstientul o tinea ingropata  sub toate mastile purtate de-o viata .

 

 Sunt recunoscătoare părinților si  strămoșilor mei pentru întâlnirea lor , cu experientele de viata   ascunse si ele  sub diferite   masti  . Imi cer iertare si ii iert daca I-am judecat sau aratat cu degetul evitand  sa  ma uit intai  in mine.  

 

 Ii binecuvantez  cu  iubire si acceptare   pentru traumele si fricile lor dar  care nu imi apartin.Aveam nevoie de familia mea, asa cum este, ca sa  invat   despre  iubire,empatie ,compasiune,  si acceptare pe care le-am descoperit ,toate, in  mine.

 

 

Multumesc cu recunostinta !

 

Namaste!

I want this!
Pages
Size
1010 KB
Length
30 pages
Copy product URL
$6

Introducere in Arta mistica a predictiilor astrologiei vedice

0 ratings
I want this!